Verkoop Epi-no

Epi-no is een geboorte- en bekkenbodemtrainer. De Epi-no kun je gebruiken om voor de bevalling je vaginale opening en perineum langzaam te laten wennen aan de rek die straks tijdens de persfase gaat komen. Daarnaast kun je het persen zelf oefenen. Op de Epi-no plus zit een drukmeter zodat je kunt zien of je op de goede manier je bekkenbodem traint. Er is wetenschappelijk bewezen dat je hiermee de kans op uitscheuren of een knip verminderd!
Daarnaast kun je met de Epi-no zowel voor als na de bevalling de bekkenbodemspieren trainen en door de drukmeter die op de Epi-no Delphine Plus aanwezig is, kun je ook zien of je vooruitgang boekt!
Trainen met de Epi-no voor de bevalling start met 37 weken. Wil je graag eerst zien hoe de Epi-no werkt? Ik heb een proefmodel. Neem contact met me op voor een afspraak via het contactformulier.
Epi-no Delphine Plus
Epi-no Delphine Plus, € 132,50 NU € 110,00
De Epi-no Delphine Plus is hetzelfde als de Epi-no Delphine alleen dan met biofeedback. Via het wijzertje en de drukmeter kun je je eigen vorderingen aflezen.
De Epi-no is een geboorte- en bekkenbodemtrainer. Hiermee kun je je vanaf 37 weken zwangerschap voorbereiden op de bevalling en na de bevalling je bekkenbodem weer trainen.
Epi-no betekent "geen (no) knip (episiotomie)"
     

Top